Caravan mover

Met de juiste caravan mover kan de caravan moeiteloos op de perfecte plek komen. U zet uw caravan met de eenvoudige afstandsbediening op de meest moeilijke plekken en dit alles zonder spierkracht te gebruiken. U heeft geen andere mensen meer nodig om de caravan op zijn plaats te zetten, alles gebeurt met een simpele druk op de knop.

Wij leveren en monteren elk merk mover voor uw caravan of het nu een Burstner, Hobby, Home-Car, Fendt, Kip, LMC, Dethleffs, Knaus, Adria, Eriba, Sprite, Avento, Bergland of Wilk is maakt ons niets uit. Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit van movers zoals PowrMover, Truma, Reich en Alko.

caravan-mover

Inclusief montage

Volledige garantie
Inclusief druppellader en accu
Half automaat
Inclusief draadloze afstandsbediening
All in dus geen verrassingen

Inclusief montage

Volledige garantie
Inclusief druppellader en accu
Volledig automatisch
Inclusief draadloze afstandsbediening
All in dus geen verrassingen

Wij monteren movers van alle merken.

Ook voor montage van caravan accessoires, aan of in de caravan bent u bij ons aan het juiste adres. De montage kan plaats vinden op iedere werkdag en op afspraak op zaterdag. Een montageafspraak is het snelste gemaakt als u telefonisch contact met ons op neemt. Wij kunnen ieder merk mover onder ieder merk caravan binnen een korte termijn monteren.

U brengt uw caravan naar onze showroom. Samen met u bekijken wij welke plaats in de caravan het beste is voor accu, lader, besturingskast en hoofdschakelaar. Hierbij kijken wij vooral naar de mogelijkheden en uw wensen en combineren dit met veilig en duurzaam gebruik. De mover wordt gemonteerd. Bij het afleveren krijgt u uitgebreid uitleg over gebruik van accu, lader en natuurlijk van de mover. Wij nemen ruim de tijd om met u te oefenen zodat u de mover direct zonder moeite kunt gebruiken op uw vakantie.

Uw tevredenheid over het gebruik van de mover staat of valt met een goede montage. Bij de montage van een complete set caravanmover + accuset onder een standaardchassis is echt alles inbegrepen. Voor het opladen van de accu wordt standaard een 230Volt aansluiting geplaatst zodat de accu direct wordt geladen op het moment dat de caravan netspanning krijgt. Er zijn hiervoor geen bijkomende kosten. Arbeid en materialen zijn bij de montageprijs inbegrepen. Alleen als uw caravan geen standaard caravan chassis heeft en er montageplaten benodigd zijn, geldt hiervoor een meerprijs. Deze meerprijs wordt met u overlegd voordat de montage plaats vindt. Dus u komt niet voor verrassingen te staan.

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor reparaties van alle mogelijke merken caravanmovers. Losse onderdelen zijn eenvoudig bij ons te bestellen. Graag geven wij u een persoonlijk advies, belt u ons daarom gerust met vragen over de movers, accu’s of acculaders. Wij zijn er ook voor eventuele nazorg.

U kunt er ook voor kiezen de mover zelf te monteren. Alle merken movers hebben een goede duidelijke gebruikershandleiding. Zeker als de caravan een standaard chassis heeft, is montage goed mogelijk als u handig bent.

slide4
Scroll naar boven